Cases

Bekijk in deze video hoe de oplossingen van Lichtwerk en Light Guide SystemsTM gebruikt worden voor de productie van bedbalken voor medtech-bedrijf Heyer. De innovatieve technologische ondersteuning stelt onderaannemer Mariasteen in staat meer dan 1000 ‘series of 1’ bedbalken te leveren voor ziekenhuis AZ Delta.

Bekijk in deze video hoe de oplossingen van Lichtwerk en Light Guide SystemsTM gebruikt worden voor de eindmontage van trampanelen voor Hydro Extruded Solutions. De innovatieve technologische ondersteuning stelde onderaannemer Mariasteen in staat om deze complexe opdracht 100% kwaliteitsvol af te werken.

Bekijk in deze video hoe maatwerkbedrijf Mariasteen de oplossingen van Lichtwerk en Light Guide SystemsTM inzet op haar eigen werkvloer. Een slim systeem dat werkinstructies stap voor stap projecteert op de werkpost zelf. Augmented Reality aan de hand van iconen, foto’s, filmpjes, geluiden, pick-to-light methodieken … met geïntegreerde controle en feedback voor de operator.

Bekijk in deze video hoe collaboratieve robots gebruikt worden bij de verlijming van lichtspotjes voor Delta Light. De cobots helpen de medewerkers van onderaannemer Mariasteen bij het uitvoeren van precisiewerk of ondersteunen tijdens opdrachten waarbij een robothand van pas komt.